Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-ضوابط نهایی بخشش اضافه خدمت سنواتی کارکنان خدمت وظیفه اعلام شد.

مشمولان غایبی که به خدمت اعزام می‌شوند، در صورتی که در حین خدمت، حسن اخلاق و رفتار و جدیت در انجام وظیفه از خود نشان دهند، یا در مناطق جنگی، امنیتی، عملیاتی و ... ابراز شجاعت و فداکاری کنند، به طوری که مراتب مورد گواهی فرماندهان و مسئولان جایگاه‌های سرتیپی و بالاتر باشد، تمام یا بخشی از مدت اضافه خدمت سنواتی آن‌ها برابر ضوابط و مصادیق به شرح پیوست مورد بخشش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن تأکید و نظارت بر حسن اجرای مقررات جاری، از ضوابط بخشش اضافه خدمت سنواتی کارکنان وظیفه در راستای تقویت انگیزه سربازان برای خدمت در سرپنجه‌ها، مشارکت فعال در دوره‌های آموزشی و مهارت آموزی، خوشایند سازی خدمت سربازی و کادر سازی برای نظام جمهوری اسلامی ایران و افزایش کارآیی و بهره وری کارکنان وظیفه به طور بهینه استفاده شود.

مشمولان غایبی که به خدمت اعزام می‌شوند در صورتی که حین خدمت، از وضعیت انضباطی خوبی برخوردار بوده و دارای حسن اخلاق و رفتار و جدیت در انجام وظیفه از خود نشان دهند، یا در عملیات جنگی ابراز شجاعت و فداکاری کنند و یا دارای شرایط خاص باشند و مراتب مورد گواهی فرماندهان و مدیران ذی‌ربط باشد «تمام یا بخشی از اضافه خدمت سنواتی» آن‌ها به تشخیص مقامات ذیصلاح مذکور مقامات جایگاه‌های سرلشکری و بالاتر یا همطراز مورد بخشودگی قرار می‌گیرد.

مصادیق حسن اخلاق و رفتار، محسن انجام وظیفه و شرایط خاص به شرح زیر است:

۱-کارکنان وظیفه‌ای که برابر ضوابط سازمان محل خدمت، به عنوان سرباز نمونه در یگان‌های خدمتی به نیروی مربوط یا رده‌های هم تراز جهت معرفی به جشنواره‌های سازمانی و نیرویی مانند جشنواره حضرت علی اکبر (ع)، مراسم گرامیداشت روز سربازی برتر دوره‌های آموزش (رزم مقدماتی، تخصصی، مهارت آموزی ...) انتخاب شده باشند.

۲-کارکنان وظیفه که در عین رعایت نظم و انضباط، در طول خدمت موفق به ثبت ابتکار منجر به تولید محصول، مقاله علمی مهم و معتبر ... قبل از ورود به خدمت و یا حین خدمت شده باشند.

۳-کارکنان وظیفه نفرات اول تا سوم مسابقات فرهنگی، ورزشی، علوم قرآنی و علمی ... در سطح یگانی، استانی، نیرویی شوند.

۴-نفرات حائز رتبه برتر اول تا دهم مسابقات فرهنگی، ورزشی، علوم قرآنی و علمی ... نیرو‌های که در سطح سازمان‌های نیرو‌های مسلح برگزار می‌شود.

۵-کارکنان وظیفه حافظ حداقل یک جزء قرآن را حفظ کنند.

۶--کارکنان وظیفه حافظ حداقل یک پنجم (نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، اصول کافی)

۷- کارکنان وظیفه فعال در امور فرهنگی از قبیل در مراسمات هفتگی دعای کمیل، زیارت عاشورا، دعای توسل، دعای ندبه و ... در طول مدت خدمت دوره ضرورت تبصره) موارد مندرج در بند‌های فوق (۱ تا ۷) شامل مشمولان آموزشی در بدو ورود نخواهد بود.

۸-کارکنان وظیفه‌ای که در حین خدمت و انجام مأموریت، بنا به هر دلیل دچار حادثه منجر به معلولیت یا جانبازی یا از کار افتادگی شوند در صورتی که منجر به معافیت نشود.

۹-کارکنان وظیفه‌ای که در راستای ترویج فرهنگ علوم قرآنی، برگزاری نماز جماعت و ترویج تفکر بسیجی، انجام وظایف محوله در بین کارکنان وظیفه شاخص و تاثیر گذار مثبت و الگو هستند.

۱۰-کارکنان وظیفه‌ای که با تلاش وافر جهت تقویت اعتقادات دینی و اسلامی و انجام وظایف سازمانی در طول مدت خدمت پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته باشند.

۱۱-حسن نگهداری اموال در اختیار مانند رانندگان و سربازان ساعی ... به تایید فرمانده یگان و نیروی انسانی محل خدمت

۱۲-افرادی که دارای شرایط خاص هستند (مانند کارکنان وظیفه یتیم، فرزند ایثارگران، کارکنان وظیفه متأهل، پدر در حبس مشروط به اینکه محکومیت امنیتی نباشد، فوت اعضای درجه یک خانواده در طول خدمت، کارکنان وظیفه تحت پوشش کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی ...)

۱۳-خدمت در مناطق امنیتی درگیر حداقل به مدت ۶ ماه در صورتی که بلافاصله بعد از اتمام آموزش رزم مقدماتی به مناطق معرفی شده باشند یا ۸ ماه متناوب در طول خدمت (برای بومی و غیر بومی).

۱۴-خدمت کارکنان وظیفه غیر بومی در مناطق عملیاتی و امنیتی غیر درگیر حداقل به مدت ۱۰ ماه

۱۵-خدمت کارکنان وظیفه غیر بومی در مناطق محروم و بد آب و هوا حداقل به مدت ۱۲ ماه

۱۶-خدمت در مشاغل سخت و زیان آور مانند امور حفاظت فیزیکی، دژبانی، رانندگی در مناطق کم برخوردار، خدمات پشتیبانی در مناطق محروم و بد آب و هوا، عملیاتی و امنیتی... برابر مقررات ابلاغی مربوط حداقل به مدت ۱۲ ماه

۱۷-خدمت کارکنان وظیفه در مناطقی بیش از ۳۰۰ کیلومتر خارج از محل سکونت حداقل به مدت ۱۲ ماه

۱۸-کارکنان وظیفه شاغل در مناطق عادی که حداقل یک سال را در یگان پاسداری خدمت کنند.

۱۹- نفرات اول تا سوم منتخب دوره‌های آموزشی مهارت آموزی شاغل در مناطق کم برخوردار، در در صورت بکارگیری در مهارت کسب شده در یگان خدمتی

۲۰-کارکنان وظیفه‌ای که دارای توانایی و مهارت مورد نیاز یگان ن. م بوده و در طول خدمت در مشاغل مرتبط با تخصص بگونه‌ای مؤثر بکارگیری شده باشند.

۲۱-نفرات اول تا سوم هر گروهان، گردان و تیپ در دوره‌های آموزش رزم مقدماتی و تخصصی

۲۲- کسب نمرات ۹۰ از ۱۰۰ به بالاتر در دوره آموزش رزم مقدماتی و تخصصی

۲۳-کارکنان وظیفه‌ای که در طول خدمت وظایف محوله به آنان عمدتا در محیط‌های خارج از ساختمان‌ها می‌باشد؛ که به واسطه انجام شغل عموما در معرض شرایط جوی در سرما و گرما حضور دارند.

۲۴- فرزندان کارکنان نیرو‌های مسلح مشروط به خدمت در خارج از محل سکونت و به صورت غیربومی

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اضافه خدمت خدمت وظیفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان به قطب فولاد کشور تبدیل می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری صبح پنج‌شنبه در بازدید معاون پارلمانی رئیس جمهور از شرکت فولاد بیجار اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم دولت سیزدهم در کردستان تعیین تکلیف و اتمام پروژه‌های ناتمام در دوره‌های قبل بود.

وی افزود: پروژه‌هایی هزینه‌بر که برای مردم به یک دغدغه مهم تبدیل شده بود به همت استاندار کردستان و مجمع نمایندگان به اتمام رسیدند.

نوری خاطر نشان کرد: پروژه راه‌آهن یکی از طرح‌های مهمی بود که ۶۰ درصد پیشرفت داشت و در دور دوم سفر رئیس جمهور این طرح به اتمام رسید و افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه فرودگاه سقز میز از دیگر پروژه‌های افتتاح شده در این دولت بود، اظهار کرد: کردستان علی رغم تمام ظرفیت‌هایی که دارد می‌تواند به یکی از قطب‌های فولاد کشور تبدیل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان دارای رتبه اول تولید طلای کشور با ظرفیت ۶۹.۷ درصد است و رایزنی‌های مهمی انجام شده تا شهرک طلای سفر ایجاد شود.

نوری اذعان کرد: در حوزه کشاورزی کردستان قطب تولید توت فرنگی و گندم هستیم و همچنین در عرصه مرکبات و محصولات کشاورزی رتبه برتر را داریم.

وی با اضاره به اینکه کردستان دارای ظرفیت‌های حوزه گردشگری و مرز باشماق و سرانبند در استان اضافه کرد: در مرز باشماق سال گذشته بیش از هفت میلیارد تومان مبادلات کالا انجام شده است.

نوری اذعان کرد: علی رغم این ظرفیت‌ها کردستان آن‌گونه پیشرفت نداشته است و ما اهداف مهمی در توسعه کردستان داریم که یکی از آنها زنجیره‌های ارزشی راهبردی است.

وی اضافه کرد: زنجیره ارزش طیور که حدود ۱۰۰ هزار تن تولید مازاد بر مصرف دارد، به ۱۳ استان و کشورهای عراق و ترکیه انجام می‌شود.

نوری با بیان اینکه زنجیره بعدی فولاد است، گفت: امیدواریم این زنجیره کامل شود و کردستان به توسعه مورد نظر برسد.

زنجیره فرش دستباف، ثبت جهانی سنندج، تلاش برای مراودات اقلیم کردستان در صادرات فرش، ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در استان از دیگر مواردی بود که معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان به آن پرداخت.

وی اضافه کرد: یکی از دغدغه‌های زیر ساختی استان ورود هلدینگ‌های مهم به این استان است و امیدواریم مشکلات این بخش برطرف شود و هلدینگ ها وارد استان شوند و پروژه‌های پیشرفتی را در استان را شاهد باشیم.

کد خبر 6101122

دیگر خبرها

  • کردستان به قطب فولاد کشور تبدیل می‌شود
  • هاشمی: باید به استقلال وپرسپولیس کمک کرد تا از مسیرشان دور نشوند
  • معافیت پزشکی سربازان حین خدمت چطور انجام می‌شود؟
  • تسریع در روند رسیدگی به معافیت پزشکی سربازان حین خدمت
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • مشمولان سربازی مراقب باشند حبس نخورند!